Contacta amb nosaltres

T’assessorarem sense cap compromís

Imprima

Carrer Joaquim Blume, 15
08205 Sabadell, Barcelona.

Email: imprima@imprima.es
Telèfon: 937 15 60 86

Horari: de Dilluns a Divendres, de 9h a 14h i de 15h a 18h

¿On estem?

Obert de Dilluns a Divendres de 9h a 14h i de 15h a 18h

Política de protecció de dades

TIENDAS IMPRIMA SL, segons Llei Orgànica 15/1999 i Reglament EU 2016/679, informa al usuari que al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari de la pàgina web o missatge de correu electrònic i aceptar el seu enviament, autoritza expresament a TIENDAS IMPRIMA SL per que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.

La recollida i tractament de les dades de caràcter personal que vostè faciliti, té com a finalitat el contacte amb l’interessat per vía electrònica, correu ordinari o fax, per donar resposta a la seva petició i remetre-li informació sobre els serveis que ofereix TIENDAS IMPRIMA SL i que puguin ser del seu interés. TIENDAS IMPRIMA SL ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la vulneració i violació o tractament no autoritzat de les dades de caràcter personal facilitats per l’interessat, tenint en compte les limitacions que presenta internet.

TIENDAS IMPRIMA SL manifesta el compromís de confidencialitat respecte el tractament de les dades de caràcter personal proporcionats per l’interessat. Si desitja ejercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel.lació, supressió, portabilitat i oposició, pot dirigir-se a info@imprima.es